Informatie op deze website 

Overname van artikelen en informatie op deze website is toegestaan mét bronvermelding. Wij stellen het op prijs om hierover bericht te ontvangen. Stuur uw melding van gebruik naar: secretaris@wieringermeergeschiedenis.nl.


Auteursrecht

Wilt u een artikel of afbeelding uit deze website gebruiken? Van sommige afbeeldingen en teksten op deze website berusten de auteursrechten (ook wel beeldrechten of copyright) niet bij het Historisch Genootschap Wieringermeer. Wij proberen de rechthebbenden van het materiaal zoveel mogelijk te achterhalen. Soms lukt dit niet. Indien u teksten of afbeeldingen ziet waarvan u weet bij wie de rechten berusten of u heeft bezwaar tegen het publiceren hiervan op deze website, neemt u dan contact op met het Historisch Genootschap Wieringermeer via webredactie@wieringermeergeschiedenis.nl.


Links naar websites van derde partijen

De links op deze site die verwijzen naar websites van derde partijen staan niet onder controle van het Historisch Genootschap Wieringermeer. Onze vereniging is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.


Ontwerp website

Historisch Genootschap Wieringermeer


Ontwerp verenigingslogo

Tineke Kooistra, studio-10.nl


Publicatiedatum website 

Deze website is in januari 2016 gepubliceerd.


Vrijwaring 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het Historisch Genootschap Wieringermeer sluit iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden op deze website en voor eventuele gevolgen van handelen op grond van informatie die op deze website is geplaatst.


Vragen en opmerkingen 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Stuur een bericht naar:  webredactie@wieringermeergeschiedenis.nl.